El Nadal presenta els plats de tardor-hivern als familiars del centre

Aquest dijous, una dotzena de familiars de les persones usuàries han pogut participar en la presentació dels nous plats de tardor-hivern que s'incorporen als menús de la residència. Com a novetat, a més dels plats principals, els familiars han pogut conèixer l'assortiment de postres. 


La presentació dels nous plats s'ha dut a terme davant l'entrada de la residència per disposar així d'un espai obert i mantenir les mesures de seguretat necessàries per prevenir contagis. L'activitat s'ha fet conjuntament amb SERHS Food, proveïdor de cuina de la FHSC, i ha servit perquè els familiars coneguin de primera mà l'equip de cuina i la varietat de plats que s'ofereixen a les persones que hi viuen i que s'adapten a les necessitats de cada persona.

Cigrons estofats amb espinacs i carbassa, puré de carbassa amb oli de pernil o trinxat de carn amb base de puré de verdura i salsa espanyola han estat alguns dels entrants que ha presentat SERHS Food. Com a segon plat, els participants han pogut veure i emportar-se propostes com ara les següents: salmó amb salsa al cava i carbassó al forn, orada amb oli d'all i julivert i una bola de puré de patata amb pebre vermell dolç o filet de rap amb musclos i salsa marinera.

També s'ha presentat una varietat de plats texturitzats com són el triturat de lasanya de gall d'indi, el triturat de canelons o el triturat de tonyina i puré de pèsols. Com a novetat, a més, els familiars han pogut conèixer l'assortiment de postres. Una jornada fantàstica, que ha servit perquè les famílies poguessin intercanviar dubtes i opinions.

Compartir: