La Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic és una entitat sense afany de lucre que té per objectiu principal l'assistència integral a les persones amb malalties cròniques avançades, persones grans amb una malaltia i/o dependència i a les seves famílies, als col·lectius en augment, així com a les seves necessitats.

Necessitem la vostra ajuda per seguir millorant els serveis i per cobrir
les inversions.


Com ens podeu ajudar o col·laborar amb nosaltres?
Fent-vos amics de la Fundació Hospital de la Santa Creu.
El nostre compte bancari és: 2100 0007 84 0200741548 Caixabank -'La Caixa'.
També ens podeu enviar un xec bancari o un gir postal, o venir a la nostra seu a oferir-nos la vostra aportació.

Comprant quadres donats per nombrosos artistes amb motiu de les exposicions dutes a terme.

També fent-vos benefactor o enviant-nos un donatiu en línia en el correu electrònic següent:

Contacte
Sr. Josep Carbonell: jcarbonell@hsc.chv.cat
Telèfons: 93 883 3300
Horari: del dilluns al divendres
de les 9 a les 17:30 hores
Amic
És una iniciativa formada per persones, entitats i empreses que, amb aportacions econòmiques regulars, donen suport a projectes emblemàtics i innovadors de la Fundació, de caràcter assistencial i científic, que tenen per finalitat millorar la qualitat de vida de les persones, hi col·laboren i els fan viables.

Ser amic de l'Hospital significa sentir i practicar, en grau molt alt, la solidaritat i assumir una actitud responsable davant la vida.

Els amics de l'Hospital són informats periòdicament de les activitats fundacionals, reben la Memòria anual i també se'ls invita a participar en tots els actes que organitza la Fundació.
Voluntari
És una iniciativa de la institució amb l'objectiu d'oferir un servei assistencial complementari, emmarcat en la línia d'humanització de l'assistència a les persones.

El voluntariat, ja sigui participant en activitats lúdiques o fent tasques de suport i acompanyament, facilita a la persona expressar sentiments, comunicar-se, distreure's i gaudir-ne, tot això en un context de malaltia amb pèrdua o sense d'autonomia i, sovint, d'allunyament del seu entorn habitual. El voluntariat ha anat evolucionant amb aquest procés i ha participat en programes de formació que els capacita per integrar-se en els equips assistencials. Els malalts us necessiten i podeu contribuir al seu benestar amb tasques de suport i acompanyament. La vostra presència com a voluntari ens ajudarà a crear un “ambient” més obert, acollidor i proper.
Volem mostrar el nostre agraïment a les entitats que col·laboren amb nosaltres i ens ajuden a créixer com a institució.
Patrocinadors
Volem mostrar el nostre agraïment a les entitats que col·laboren amb nosaltres i ens ajuden a créixer com a institució.